• Bedrijfsondersteuning binnenvaart
  • Bedrijfsondersteuning binnenvaart
  • Bedrijfsondersteuning binnenvaart

Bedrijfsondersteuning Binnenvaart

U bent schipper, en...
uw certificaat loopt af, u wilt stoppen, u wilt weten wat uw schip waard is, u wilt graag investeren of er is schade aan uw schip ontstaan.

Al deze vraagstukken vragen om weloverwogen beslissingen. De waarde van uw schip of schepen, nu en in de (nabije) toekomst, speelt daarbij een belangrijke rol. TRA Shipping ondersteunt binnenvaartschippers, - ondernemingen en rederijen bij het goed voorbereid nemen van beslissingen over de bedrijfsvoering.

  • Met een eerlijk advies en respectvolle benadering.
  • Op basis van gedegen kennis van de binnenvaart en de regelgeving daarbinnen.
  • Met een hoge opbrengst voor uw schip.
  • Met een snelle en correcte financiële en juridische afhandeling.

Vrijblijvend advies

TRA Shipping geeft u vrijblijvend advies over uw specifieke situatie. Samen inventariseren we uw vragen en onzekerheden, kijken we naar de toekomst en naar de waarde van uw schip. We zetten op een rijtje wat uw mogelijkheden zijn: investeren, verbouwen, verkopen, stoppen, slopen, etc. Al naar gelang uw omstandigheden kunnen we een vervolgtraject bepalen. Of daar kosten aan verbonden zijn, hangt van de situatie af. Is de uitkomst een slooptraject, dan zijn aan de begeleiding geen kosten verbonden. Voor een traject van aankoop of verbouw brengt TRA Shipping wel kosten in rekening.

Wat de richting ook wordt, TRA Shipping zorgt voor deskundige begeleiding bij alle stappen. Dat doen we zelf of via partners uit ons netwerk zoals makelaars, rederijen, recyclingbedrijven, notarissen, werven, handelaren in onderdelen, verzekeraars en banken. Onze goede contacten met recyclingbedrijven staan garant voor een hoge opbrengst van uw schip.
In onze aanpak staan altijd uw belang en uw tempo voorop. Grote beslissingen gaan vaak gepaard met emoties en die vragen om ruimte, zorgvuldigheid en respect. TRA Shipping is zich daar terdege van bewust.

Tijd voor actie?

A

U hebt besloten uw schip te laten slopen en u wilt weten hoeveel het waard is. Vul het formulier Gratis waardebepaling in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor een afspraak.

B

U staat voor een keuzemoment: stoppen, investeren of toch een ander schip kopen. Keuzes brengen altijd onzekerheid en onrust met zich mee. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en zorgen daarmee voor rust. Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor een vrijblijvende afspraak. Telefonisch of aan boord van uw schip.

 
Enkelwandig Tankschip